Book a meeting
Webnodes bytter navn til Relatude  Les mer her

Webnodes bloggen

Oslo Hi-Fi Center lanserer ny nettbutikk, basert på Webnodes sin E-handelsløsning

Publisert: 11/13/2015

Webnodes og Oslo Hi-Fi Center lanserer en ny nettbutikk for salg av high-end elektronikk. Utvikling og implementering av funksjonalitet i nettbutikken er utført av Webnodes, mens design og innhold har Oslo Hi-Fi Center selv stått for.

Les blogg posten

Serviteur AS lanserer ny skandinavisk nettbutikk, basert på Webnodes E-handelsplattform

Publisert: 8/15/2014

I samarbeid med Enoro har Serviteur lansert en helt ny nettbutikk for salg av spesialemballasje, kontorrekvisita og butikkrekvisita i Norge, Sverige og Danmark. Netthandelsløsning har mer enn 10 000 ulike produkter og 14 000 registrerte kunder. Nettbutikken er tett integrert med Microsofts ERP-systemet Dynamics. Den nye nettbutikken har responsivt design og vil automatisk tilpasse seg ulike flater.

Les blogg posten

Vangen & Plotz og Redink lanserer nytt nettsted for Nordic Trustee, basert på Webnodes CMS

Publisert: 4/24/2014

I samarbeid med Redink har Vangen Plotz jobbet med en fullstendig redesign og nylansering av en nye Skandinaviske nettsider for Nordic Trustee. Basert på den flerspråklige versjonskontrollen i Webnodes, publiseres innholdet på både Norsk, Svensk, Dansk, Finsk og Engelsk.

Les blogg posten

Oxx lanserer nytt nettsted for Honningcentralen, basert på Webnodes CMS

Publisert: 11/14/2013

I tillegg til en fullstendig redesign, gir det nye nettstedet økt effektivitet og bedre vilkår for de mange birøktere som leverer sin honning til sentralen. Sist men ikke minst innebærer prosjektet en ny og unike metode for bedre synlighet og markedsføring av honningprodukter ved bruk av Semantiske Tagger - Microdata.

Les blogg posten

Oxx lanserer nytt nettsted for Lyberg & Partnere, basert på Webnodes CMS

Publisert: 10/3/2013

Lyberg & Partnere flytter sine nettsider over til publiseringsløsningen Webnodes. Dette innebærer utvidet funksjonalitet og responsivt design som tilpasser seg ulike mobile flater, i tillegg til vanlig PC.

Les blogg posten

Om denne bloggen

Dette er en blogg om Webnodes og vårt økosystem. Vi skriver også litt om bransjen, våre aktiviteter og nylanseringer.

Kategorier

Arkiv