Book a meeting
Webnodes bytter navn til Relatude  Les mer her

Webnodes bloggen

Webnodes lanserer versjon 5.0

Publisert: 11/20/2014

I dag lanserer vi versjon 5.0 av Webnodes. I denne versjonen har vi fokusert på utviklingshastighet, med store forbedringer i selve utviklingsrammeverket. Vårt økosystem får nå et topp moderne utviklingsverktøy for utvikling av nettsteder og nettbutikker på en mye raskere og mer effektivt enn før. Med dette tar vi enda et steg på veien mot å forenkle og kutte ned på utviklingstiden. I tillegg har vi lagt til flere funksjonelle forbedringer for redaktører og brukere

Les blogg posten

Webnodes lanserer versjon 4.8

Publisert: 4/28/2014

I dag lanserte vi versjon 4.8 av programvaren. Denne nye versjonen kommer blant annet med en ny og forbedret søkemotor, en helt ny editor og første versjon av vår nye «Visitor Engagement Platform» som vil spille en viktig rolle i vår fremtidige utvikling av programvaren.

Les blogg posten

Windows Azure Media Services

Publisert: 10/29/2013

Siste versjon av Webnodes kommer nå med en ny måte å administrere og publisere videofiler!

Les blogg posten

Webnodes AS lanserer versjon 4.5 av programvaren

Publisert: 8/29/2013

Webnodes slipper i dag versjon 4.5 av programvaren. Denne versjonen har flere betydelige forbedringer, inkludert muligheter for å slå sammen ulike ontologier (datamodeller), bedre alternativer for oppsett av lastbalansering (load balancing), samt synkroniseringer av innhold mellom ulike Webnodes installasjoner med mer.

Les blogg posten

Om denne bloggen

Dette er en blogg om Webnodes og vårt økosystem. Vi skriver også litt om bransjen, våre aktiviteter og nylanseringer.

Kategorier

Arkiv