Book a meeting
Webnodes bytter navn til Relatude  Les mer her

Partnere

Vårt økosystem er et samspill mellom flere aktører som alle bidrar til at systemet fungerer og vokser. Våre partnere er bidragsytere på flere nivåer. Vårt partnernettverk gir oss f.eks. viktige tilbake-meldinger basert på reelle erfaringer med å implementere nettløsningene for sluttkunder. Dette hjelper oss til å få en bedre forståelse av hele verdikjeden helt fra utvikling av programvare til ferdige implementerte nettløsninger for slutt-kunder. Les mer om våre sertifiserte partnere under

webnodes partner presentation
Tilbudsforespørsel til våre partnere
Ønsker du å bli partner?

OXX

oxx certifisering

Oxx er en av våre eldste partnere og den som har levert flest løsninger på Webnodes. De holder til i Oslo og i Tønsberg. Foruten å være en sertifisert Webnodes partner, tilbyr de en rekke tjenester blant annet innen; Strategi og synlighet, konseptutforming, webdesign og utvikling. Oxx har også bred erfaring med e-handel og mobile flater. De har et eget driftsmiljø for losjering av webløsninger. Oxx har utviklet flere egne og selvstendige webapplikasjoner oppå Webnodes rammeverket.

Gå til oxx.no
medium_LOGO-logo-sort_stortypo

Creuna bygger nettløsninger, lager innbyggertjenester og e-handelsløsninger, utvikler merkevarer og visuelle identiteter og lager innhold og reklame til alle flater.

Gå til creuna.no
Tieto

Tieto er Nordens største IT-tjenesteselskap. De leverer helhetsløsninger til både privat og offentlig sektor. De har som mål er å utvikle virksomheter ved hjelp av IT-løsninger som omformer kundenes forretninger og realiserer nye muligheter. Selv om Tieto er en stor organisasjon har Webnodes god kontakt med "Service Design" avdeling i Oslo. Det er disse som sitter på Webnodes kompetansen, og som er en sertifisert Webnodes partner. Hos Tieto får du profesjonell oppfølging i både store og små prosjekter. Noen av styrkene til Tieto er kompetansebredden og ressursene de har tilgjengelig i sin organisasjon for komplette IT leveranser.

Gå til tieto.no
Degree

Degree Consulting Group er en konsulent virksomhet med kontorer i Oslo og i Wroclaw, Polen. De utvikler også egen programvare, blant annet den anerkjente tjenesten Filemail.com. Webnodes samarbeider med Degree om å bygge et eget kompetansesenter for webutvikling og Webnodes teknologi i Polen. Degree er en sertifisert Webnodes partner og har levert flere Webnodes prosjekter. De har også erfaring med flere andre CMS løsninger og har et eget driftsmiljø.

Gå til degree.no
enoro certifisering

I Enoro Consulting finner du rådgivere og konsulenter med mange års erfaring innen IT løsninger for blant annet energisektoren. Enoro er et skandinavisk selskap med kontorer i flere skandinaviske byer. Webnodes jobber mest med Enoro på Hamar og Lillehammer, som begge er sertifiserte Webnodes partnere. Webnodes samarbeider med Enoro om å levere webløsninger til energisektoren, samt e-handels prosjekter med komplekse integrasjoner. Enoro tilbyr for øvrig webdesign, systemarkitektur, tekniske vurderinger, implementasjon av webløsninger, prosjektgjennomføring og idriftsetting mm.

Gå til enoro.no
Doorway

Doorway er en totalleverandør av IT tjenester, med nedslagsfelt i Sørøst-Norge. De er over 80 ansatte med kontorer i Arendal, Kristiansand, Oslo, Lillehammer, Tynset og Vinstra. I tillegg til eget driftsmiljø og flere programvaretjenester, har Doorway en egen utviklingsavdeling som designer og utvikler forretningskritiske webportaler og spesialtilpassede forretningsapplikasjoner basert på ulike CMS, inkludert Webnodes. Doorway er en sertifisert Webnodes partner og et selskap i rask vekst med dyktige medarbeidere.

Gå til doorway.no
Webstep1

Webstep har mer enn 250 IT-konsulenter og rådgivere fordelt på avdelinger i Oslo, Stavanger, Trondheim og Bergen. Webstep leverer et bredt tjenestespekter innen systemarkitektur, integrasjon og high-end utvikling mm.. Webstep Fokus er en avdeling på Lilleaker i Oslo med et sterkt kompetansemiljø rundt .Net-plattformen. Det er utviklerne i denne avdelingen som besitter Webnodes kompetanse og erfaring. Som utviklingsrammeverk og teknologiplattform basert på .Net, passer Webnodes godt inn i dette miljøet. 

Gå til Webstep.no
vangenplotz

Vangen Plotz er en raskt voksende IT bedrift med kontorer på Hamar og Lillehammer. De har bred erfaring med implementering av ulike CMS løsninger, deriblant Webnodes. De er en samarbeidspartner for virksomheter som trenger nye nettløsninger, kampanje web, mobilapplikasjoner og tjenester for bedre synlighet i søkemotorer og/eller sosiale medier. De har levert flere Webnodes løsninger for både lokale og Oslo baserte virksomheter.

Gå til vangenplotz.no