Book a meeting
Webnodes bytter navn til Relatude  Les mer her

Vangen & Plotz og Redink lanserer nytt nettsted for Nordic Trustee, basert på Webnodes CMS

Publisert: 4/24/2014

Nordic TrusteeI samarbeid med Redink har Vangen Plotz jobbet med en fullstendig redesign og nylansering av en nye Skandinaviske nettsider for Nordic Trustee. Basert på den flerspråklige versjonskontrollen i Webnodes, publiseres innholdet på både Norsk, Svensk, Dansk, Finsk og Engelsk.

 

Prosjektet har bestått av interaksjonsdesign, utvikling av responsivt design og implementering av maler og funksjonalitet i Webnodes. Grafisk design er utført av Redink. 

"Prosjektet med Nordic Trustee har vært et spennende prosjekt med mye fokus på visuell fremstilling og innhold. Løsningen er også integrert med Stamdata som blant annet leverer referansedata fra det nordiske obligasjonsmarked til nettsidene. Webnodes har vært et fleksibelt og robust rammeverk å jobbe på, og kunden har fått et moderne og brukervennlig redigeringsgrensesnitt å publisere innhold i" - sier Markedsansvarlig Thorgrim Kristiansen i Vangen & Plotz

Nordic Trustee

Nordic Trustee er et internasjonalt selskap som ivaretar finansielle rettigheter på oppdragsbasis, og er tillitsmann for investorer i obligasjonslån. Med over 2 000 oppdrag på en samlet verdi i overkant av NOK 1 000 mrd., er selskapet Nordens fremste leverandør av tillitsmannstjenester. Selskapet har spilt en viktig rolle i verdipapirmarkedet i over 20 år ved å ivareta andres avtalte finansielle rettigheter på oppdragsbasis.

Vangen & Plotz AS

Vangen & Plotz er et digitalt webbyrå med spisskompetanse på webteknologi. De har over 10 års erfaring og kunnskap, innenfor tjenesteleveranser og rådgivning av ulike nettløsninger og apps, samt synlighet i søkemotorer og sosiale medier. I tett samarbeid med kunder og partnere benytter de fremtidsrettet teknologi for å oppnå merverdi og vekst for sine kunder.Om denne bloggen

Dette er en blogg om Webnodes og vårt økosystem. Vi skriver også litt om bransjen, våre aktiviteter og nylanseringer.

Kategorier

Arkiv