Book a meeting
Webnodes bytter navn til Relatude  Les mer her

Serviteur AS lanserer ny skandinavisk nettbutikk, basert på Webnodes E-handelsplattform

Publisert: 8/15/2014

Serviteur nettbutikk filterI samarbeid med Enoro har Serviteur lansert en helt ny nettbutikk for salg av spesialemballasje, kontorrekvisita og butikkrekvisita i Norge, Sverige og Danmark. Netthandelsløsning har mer enn 10 000 ulike produkter og 14 000 registrerte kunder. Nettbutikken er tett integrert med Microsofts ERP-systemet Dynamics. Den nye nettbutikken har responsivt design og vil automatisk tilpasse seg ulike flater.

 

Serviteur har historisk anvendt mer tradisjonelle distribusjonskanaler i sin virksomhet, men har ønsket å forbedre sin digitale markedskommunikasjon, samt å benytte nye distribusjonskanaler mot markedet. Den nye nettbutikken er således første fase i en pågående prosess mot å bli en enda bedre leverandør av spesialemballasje som gavepapir og diverse rekvisita for skandinaviske detaljhandelsbedrifter.

 «Målet med den nye nettbutikksatsingen er at Serviteur.no skal bli det beste stedet på nettet for å finne gode og effektive løsninger for detaljhandelsbedrifter i Skandinavia, samtidig vil vi effektivisere måte vi selv jobber på for å kunne yte enda bedre service til våre kunder» - Sier Kenneth Guldager Administrerende Direktør i Serviteur AS.

Integrasjon mot Microsoft Dynamics Navision
Serviteur benytter Dynamics som sitt ERP system. Sammen med Oseberg Solutions AS har Enoro jobbet med å utvikle en toveis integrasjon mellom nettbutikken og Dynamics. Den nye nettløsningen er nå fullt ut integrert med ERP og logistikk systemet, slik at eksiterende kundene får tilgang til opparbeidede rabattordninger, leveringsbetingelser, faktura og ordrehistorikk osv. i den nye nettbutikkløsningen. Alle produktdata som priser, valuta, lagerstatus, leveringstid etc. synkroniseres mellom løsningene.

Navigasjon og produktsøk
Med over 10 0000 ulike produkter samt flere produktvarianter på toppen av dette, i tillegg til kampanjer og produktpakker, er selve navigeringen i nettbutikken er ekstremt viktig for brukervennligheten. Derfor er det lagt ned mye arbeid i bygge ulike former for navigering og produktsøk på tvers av ulike kategorier og varianter. Faseterte søk som er en innebygget funksjon i Webnodes er anvendt. Dette for at brukerne enkelt skal kunne finne frem til ønsket produkt ved hjelp av søkefunksjoner som søker etter produkter med flere kriterier samtidig, og hvor opptellingen av antall produkter begrenses til de som matcher brukernes egne forhåndsdefinerte søkekriterier.

Når en kunde navigerer produktsidene, vil de også automatisk bli anbefalt andre relaterte produkter og/eller sammensatte produkter som naturlig hører til samme produktkategori.

Digital markedsføring
I tillegg til selve e-handelsløsningen er også den digitale kommunikasjonen med både eksisterende og nye kunder forbedret. Kampanjer og nyhetsbrev vil kunne bli skreddersydd og automatisk distribuerte til ulike grupper og segmenter av kunder.     

Språkversjoner
Nettbutikken er tilgjengelig på Norsk, Svensk Dansk og Engelsk. Lokale redaktører kan enkelt oversetter ulike produktark til sitt lokale språk ved hjelp av Webnodes sin innebygde støtte for oversettelser og språkversjoner. Når et produkt blir opprettet på f.eks. Norsk, vil det automatisk bli sendt en varsling til de andre redaktørene om å oversette dette til sitt lokale språk, samt tilpasse andre produktdata iht til lokale retningslinjer for dette.

Betalingssystemer
Flere ulike betalingsmetoder vil bli implementert for de ulike landene. Både faktura og kredittkortbetalinger blir gjort tilgjengelig og vil kunne variere fra land til land avhengig av hva som er mest anvendt i hvert marked.  

Serviteur AS
Serviteur er en ledende skandinavisk handelsbedrift innen spesial emballasje som gavepapir, plastposer, samt forskjellig rekvisita til både kontor- og butikksegmentet. Selskapet omsetter for ca. 150 MNOK. Deres kunder er i stor grand detaljhandelsbedrifter og butikkjeder i hele Skandinavia.

Enoro AS
Enoro er et skandinavisk IT selskap med kontorer i flere skandinaviske byer. I Norge har Enoro Consulting kontorer på Hamar og Lillehammer og samarbeider med Webnodes om å levere webløsninger til energisektoren, samt større e-handels løsninger med integrasjoner mot Dynamics. Enoro tilbyr for øvrig webdesign, systemarkitektur, tekniske vurderinger, og prosjektgjennomføring.Om denne bloggen

Dette er en blogg om Webnodes og vårt økosystem. Vi skriver også litt om bransjen, våre aktiviteter og nylanseringer.

Kategorier

Arkiv