Book a meeting
Webnodes bytter navn til Relatude  Les mer her

Oxx lanserer nytt nettsted for Lyberg & Partnere, basert på Webnodes CMS

Publisert: 10/3/2013

Lyberg & Partnere flytter sine nettsider over til publiseringsløsningen Webnodes. Dette innebærer utvidet funksjonalitet og responsivt design som tilpasser seg ulike mobile flater, i tillegg til vanlig PC.

Hele nettstedet lyberg.no får nytt design som følge av prosessen, og Oxx har vært rådgiver gjennom hele prosjektet. Målet med det nye nettstedet er å skape et moderne og troverdig nettsted for formidling av tradisjonelle tjenester og produkter innen skadeforsikring, livsforsikring, kapitalforvaltning, pensjon og bank.

Prosjektgjennomføring og implementering av Oxx

Samarbeidet har inneholdt ulike leveranser og tjenester, inkludert konseptutvikling og fotoshoot av ulike situasjonsbilder og portrettbilder til bruk på nettstedet. Oxx har benyttet sin egen fotograf og webdesigner Anette Angell til denne delen av prosjektet. 

«Fokus har vært å implementere enkel navigering på nettstedet, samt utvidet bruk av «call to action» knapper for økt brukervennlighet. Løsningene er utviklet i MVC med responsivt design som tilpasser alt innhold til ulike skjermbredder og mobile enheter. Selve innholdet og teksten er utviklet i samarbeid med vår egen tekst forfatter, for en mer optimal formidling av budskapet til sluttbruker», forteller prosjektleder i OXX, Therese Gjerde. 

Tilgjengelig på mobile flater

Når et nettsted skal være kompatibel med både desktop (PC) og med ulike mobile flater, kan dette løses på flere måter. Publiseringsløsningen kan utvides med egne mobiltilpassede maler som benyttes som presentasjonslag for mobiltelfoner, eller så kan hele løsningen settes opp med ett sett med responsive maler som automatisk tilpasser seg flere skjermbredder og mobiltelefoner. Begge deler har sine fordeler og ulemper. I dette prosjektet ble en løsning med responsive maler valgt som det beste alternativet.

«Vi ser at vi må være tilgjengelig i de kanalene våre kunder til en hver tid befinner seg på, samtidig som vi formidler relevant og oppdatert informasjon til våre kunder. Dette stiller krav til både visuell utforming og selve publiseringsverktøyet, som må være enkelt og intuitivt for oss å bruke. Med de siste års utvikling innen mobile enheter på nett, var det naturlig for oss å velge en nettløsning som tilpasser seg både nettbrett og smarttelefoner», forteller Caroline Borch-Nielsen Markedssjef i Lyberg & Partnere.


Om Lyberg & Partnere AS

Lyberg og Partners er den desidert største forsikringsagenten i bransjen, og har gode langsiktige avtaler med utvalgte og kvalitetssikrede aktører. Ekspertisen dekker både privat- og bedriftsforsikring innen skade, liv, kapitalforvaltning og pensjon. Selskap består av dyktige og erfarne fagpersoner som tilstreber å ha nære relasjoner til kundene. Dette for å gi de riktige rådene uavhengig bransje og størrelse, og samtidig se totalbehovet til kundene. lyberg.no  


Om Oxx AS

OXX et konsulentselskap som leverer rådgivning, design og utvikling av internettapplikasjoner. Selskapet har over 40 ansatte fordelt på kontorer i Oslo og Tønsberg. Oxx leverer alt fra enkle nettløsninger til fullintegrerte forretningsløsninger som risikostyringssystemer og nettbutikker. Oxx kan gjennomfører prosjekter med et variert utvalg av ulike tjenester inne strategi, synlighet, konseptutforming, design, utvikling og drift. oxx.no  Om denne bloggen

Dette er en blogg om Webnodes og vårt økosystem. Vi skriver også litt om bransjen, våre aktiviteter og nylanseringer.

Kategorier

Arkiv