Book a meeting
Webnodes bytter navn til Relatude  Les mer her

Doorway inngår partnerskapsavtale med Webnodes

Publisert: 11/18/2013

doorway sertifiseringWebnodes styrker kompetansen og kapasiteten i økosystemet, og ønsker Doorway velkommen som ny sertifisert partner på Webnodes plattformen. Doorway har betydelig kompetanse og erfaring med implementering av ulike nettløsninger og CMS. De har en bred lokal tilstedeværelse på flere sentrale steder i Sørøst Norge. Webnodes utvider således nedslagsfeltet for moderne nettløsninger til nye regioner og områder.


Doorway

Doorway ble etablert i 2002 og annonserte nylig et oppkjøp av IQ Data. I dag teller Doorway mer enn 80 ansatte fordelt på flere kontorer i Sørøst landet. Selskapet er godt drevet med rask vekst, god lønnsomhet og flere tunge prestisjekunder på referanselisten. Selskapet søker fortsatt vekst både organisk og på annen måte, for å bli en ledende totalleverandør av IT tjeneste i Sør Norge.  

«Utvikling av web applikasjoner og nettløsninger er et av forretningsområdene vi forventer stor vekst fra i tiden fremover. Skal vi nå våre mål, må vi ha kompetanse på de beste verktøyene», forteller Arnt Grøstad – Leder for Teknologi og Utvikling i Doorway. 

Arnt forklarer videre:«Doorway skal utvikle innovative nettløsninger og tjenester til våre kunder. God innsikt i kundenes ønsker og behov og forståelse for kundens virksomhet, kombinert med moderne CMS teknologi, er alle viktige forutsetninger for å skape merverdi for kundene. Vi håper samarbeidet med Webnodes vil bidra til å nå våre mål om moderne og innovative IT-løsninger for våre kunder i fremtiden».

Webnodes

Webnodes er et Norsk programvareselskap med løsninger innen CMS, Netthandel, Intranett og Samhandling. Tidligere i år ble www.webnodes.no lansert som et av flere tiltak for å synliggjøre programvareplattformen og partneres tjenester mot det norske markedet. Webnodes.no er et økosystem bestående av flere sertifiserte og ulike partnere innen rådgiving, design, utvikling og implementering av nettløsninger basert på Webnodes teknologien. 

«Vi opplever stadig økende interesse og pågang fra kunder vedrørende vårt økosystem. Med Doorway med på laget blir både nedslagsfelt, kompetanse og kapasitet i økosystemet forbedret. Dette kommer kundene til gode, også gjennom bedre soliditet og økt trygghet rundt kundenes IT investeringer. Vi ser frem til å jobbe med Doorway i vårt økosystem, gjennom kompetanse- og erfaringsutveksling i felleskap med andre partnere. Dette miljøet bidrar også aktivt til å bestemme retningen på vår fremtidige utvikling av Webnodes programvaren», forteller Fredrik Thrane Holst – Daglig Leder i Webnodes.  Om denne bloggen

Dette er en blogg om Webnodes og vårt økosystem. Vi skriver også litt om bransjen, våre aktiviteter og nylanseringer.

Kategorier

Arkiv